Smidig catering till bröllop i Göteborg

Ens bröllopsdag är en dag då man vill att allt ska stämma. För att få mer tid till att umgås och ha det trevligt på festen kan ett smidigt val vara att ta hjälp med catering av maten. Spira Food erbjuder bröllopscatering i Göteborg.

Val av mat till bröllopscateringen i Göteborg

Att ta hjälp med bröllopscatering till sitt bröllop i Göteborgsområdet är alltså ett alternativ för er som vill ha en smidig lösning när alla gästerna ska äta. Med Spira Foods catering kan man välja mellan flera olika typer av menyer efter egen smak och efter hur många man är som ska äta.

Boka din bröllopscatering i Göteborg här.

Vid bröllopscateringen i Göteborg kan man välja mellan både vegetariska och icke vegetariska alternativ och några exempel på tilltugg innan förrätten är löjrom med rödlök och ärtskott, senapsrimmad torskrygg eller prästroyal med grönsaker. Till förrätt kan man sedan välja mellan sådant som rimmad lax, lufttorkad fläskkarré, rökt oxe, gazpacho eller yoghurt och ost från get.

Till varmrätt finns allt från smörbakad torsk, kungsflundra, hjort och kalv till pumpa med hasselnötter och till efterrätt sådant som parfait på svarta vinbär, crème brulé, chokladmousse och olika typer av bär. Valen till cateringen vid bröllop i Göterborg är alltså många.

Så går bröllopscateringen till

När man ska ha hjälp med catering till sitt bröllop i Göteborgsområdet börjar det med att ni hör av er för att boka datum och meddela vilket typ av bröllop som ni ska ha så att maten kan matchas med stilen på bröllopet. Sedan får ni titta på menyerna och välja mat.

Bra att ha i åtanke är även att ni kan komma med egna idéer till vilken slags mat ni vill ha när ni tar hjälp med catering i Göteborg. Läs gärna mer om Spira Foods catering här.

Post navigation