Grillbuffé ett val till cateringen i Göteborg

Under livets lite viktigare och festligare tillfällen som exempelvis ett bröllop, ett dop, en släktträff eller en fest med de allra bästa vännerna kan ett bra alternativ för att spara tid vara att ta hjälp med en catering. Spira Food erbjuder catering av olika typ i Göteborg där ett gott alternativ är catering av en grillbuffé.

Boka grillbuffé i Göteborg.

Grillbuffé

Grillbuffé och mycket annat till cateringen

Spira Food erbjuder catering i Göteborg för alla slags tillfällen med bland annat festcatering, frukostcatering, lunchcatering och catering av mindre rätter eller grillbuffé. Oavsett vilken typ av evenemang som man ska hålla i finns det på det viset något som passar.

Bland rätterna erbjuds bland annat fisk och kött. Bland kötträtterna kan man bland annat välja mellan grillad kalv, kyckling rostad med kokos, lime och chili eller örtbakad oxe. Till cateringen i Göteborg erbjuds även många olika typer av vegetarisk mat med allt från citronbakad spetskål, rökt potatis med gräslök och morot, till lagerbladsbakad blomkål med linser, purjolök och mandlar.

Ett alternativ till cateringen i Göteborg är alltså även catering av en grillbuffé. Till cateringen av grillbuffén kan man välja mellan fisk och skaldjur, vegetariska alternativ eller kötträtter. Några exempel på maträtter till grillbuffén är oxe med broccoli, zucchini och koriander, lax med fänkål, potatissallad, glaserad tupp med rostad lök samt en bakad tomatsallad.

Fördelar med catering i Göteborg

Oavsett om man tar hjälp med en grillbuffé vid cateringen i Göteborg eller en annan typ av meny så finns det ett flertal fördelar med catering. För det första får man själv tid över till att njuta av festen eller tillställningen på ett sätt som man kanske inte skulle ha gjort om man själv skulle ha stått för maten. För det andra kan man också välja en meny som är anpassad efter gästernas önskemål.

Post navigation