Botoxbehandlingar för er i Danderyd

Huden i ansiktet utsätts dagligen för väder och vind, vilket leder till slitningar på huden. Med åldern kan det även bli så att man naturligt får rynkor i sitt ansikte. Om man inte trivs med detta finns det en del alternativ för att släta ut huden och få ett piggare utseende. Ett alternativ för er som bor i Danderyd med omnejd är att ta hjälp med en behandling med botox eller fillers.

Boka behandling med botox i Danderyd här.

 

Slätare och piggare hy med botox

Det finns alltså flera anledningar till att man kan tänkas vilja ha hjälp med en behandling eller behandling med så kallade fillers. Oavsett anledningen kan en behandling med botox eller fillers för er i Danderyd leda till ett resultat som ger ansiktet en piggare uppsyn.

När ni i Danderyd tar hjälp med en behandling med fillers så injiceras ämnet hyaluronsyra. Det är ett ämne som förekommer i kroppen och som har förmågan att släta ut hudens rynkor. Efter att man har behandlats håller effekten generellt i upp till ett år.

Botox har istället förmågan att få huden att slappna av. För er i Danderyd är ett samtal och rådgivning kring behandlingen med botox en del i kostnaden.

Fördelar med botoxbehandling i Danderydsområdet

Att ta hjälp med en botoxbehandling har ett flertal fördelar. För det första är det en typ av behandling som i regel inte är särskilt tidskrävande och för det andra är det inte en skönhetsbehandling som kräver att man återhämtar sig under en längre period. En behandling kan därför vara ett alternativ till större ingrepp för er i Danderydsområdet.

Botox används framför allt till ansiktet och några vanliga delar är vid pannan, sidan av ögonen, mungiporna och vid näsan. När ni i Danderyd vill bli av med rynkor i ansiktet är alltså botox ett val.

Post navigation