Ansiktsbehandlingar för dig i Danderyd och Täby

Huden i vårt ansikte utsätts hela tiden för väder och vind och kan bli både torr och sliten. Med en klassisk ansiktsbehandling skämmer man bort sitt ansikte med en behandling som gör underverk. Face & Body Inn erbjuder olika typer av ansiktsbehandlingar i Danderyd och Täby med omnejd.

En klassisk ansiktsbehandling gör underverk

För dig i Danderyd eller Täby som vill skämma bort dig lite extra och ta hand om ditt ansikte på ett bra sätt kan en klassisk ansiktsbehandling vara svaret. Vid en klassisk ansiktsbehandling får ansiktet en heltäckande behandling som både gör rent och återfuktar huden.

Läs mer om ansiktsbehandlingar här.

Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandlingen börjar med att huden i ansiktet görs rent. Sedan följer sådant som peeling, behandling med ånga och tömning av porerna i ansiktet. Efter detta ses ögonbrynen och ögonfransarna över och både ansas och färgas så att de får en fin form och fint utseende.

För dig i Danderyd eller Täby med omnejd som vill ha en klassisk ansiktsbehandling ingår även, efter det första stadiet med rengöringen av ansiktet, en massage som tar bort spänningar i ditt ansikte. Behandlingen avslutas sedan med att en hudkräm smörjs in som återfuktar huden och gör den len och fin.

Ansiktsbehandlingar med flera fördelar

En klassisk ansiktsbehandling har flera fördelar och kan göra underverk med ditt ansikte. Du får bland annat en hud som är avslappnad, men även en hud som är ren. Med en hud som är ren genom att porerna i ansiktet töms får du också en hud som ser bättre och fräschare ut.

Förutom dessa fördelar är ju även en annan fördel för dig i Danderyd eller Täby att du får en paus från vardagen och kan slappna av ordentligt. En klassisk ansiktsbehandling kan alltså göra underverk både för din hud och för dig själv.

Post navigation