Events inom Göteborgs skärgård

Vid olika typer av events med allt från konferenser med jobbet till privata tillställningar, som en svensexa, är ett alternativ att åka med någon av EYC:s motorbåtar med olika destinationer inom Göteborgs skärgård.

Boka en upplevelse i Göteborgs skärgård redan idag.

Göteborgs skärgård, perfekt för event

Events för jobbet eller privata tillställningar

EYC har ett flertal båtar som kan användas till evenemang inom både arbetet och för nöjen på fritiden. De större båtarna är mellan 18 och 22 meter långa och av flera modeller. En modell är mer sportig och en annan har särskilt stor plats inne i båten. På båtarna kan man också spendera natten i en av hytterna.

EYC:s båtar går att använda till jobbevents som konferenser, möten och andra tillställningar, men alltså även för flera privata tillställningar. Det kan exempelvis vara en möhippa eller en svensexa. Man väljer då mellan att ta sig ut i skärgården med en snabbare ribbåt eller en av de andra båtarna. Det kan exempelvis vara ut till ön Vinga, Göteborgs västligaste punkt.

Vid det privata eventet kan även mat och dryck beställas som en del av eventet. De flesta av dessa typer av events i Göteborgs skärgård anordnas under ett visst antal timmar, men det finns alltså även möjlighet att spendera natten på några av båtarna.

Event som tar er runt i skärgården

Ett alternativ för eventet är också att åka på en så kallad Västkustsafari där man tar sig runt i Göteborgs skärgård fram till en destination som Marstrand, Smögen eller Kärringön. Under vägen stannar båten på olika ställen.

Ett annat alternativ som ger en upplevelse av både naturen och djurlivet i närheten av Göteborg är att ta sig ut till en plats i skärgården där sälar vanligen håller till. Eventen i Göteborgs skärgård kan också anpassas efter idéer och önskemål som den specifika gruppen som ska ta turen kan tänkas ha.

Post navigation