Att välja flyttfirma i Göteborg

Är det snart dags för flytt i Göteborg? Då kan det vara dags att börja titta på vilken flyttfirma du ska välja i Göteborg. I Göteborg finns det många flyttfirmor och det kan vara svårt att veta hur man hittar en seriös och bra flyttfirma. Så hur ska man tänka när man väljer flyttfirma i Göteborg? Vi på Livsstils-bloggen hjälper dig att hitta rätt med några enkla tips!

Flyttfirma i Göteborg

Välja flyttfirma i Göteborg – detta bör du tänka på

  1. Se till att flyttfirman du väljer än någon du känner igen, och se bort från oseriösa annonser och erbjudanden som verkar för bra för att vara sant – oftast är det inte så.
  2. Be alltid om offert och kontrollera försäkringar, trafiktillstånd och att flyttfirman innehar f-skatt-sedel.
  3. Satsa på en flyttfirma i Göteborg som är öppen och enkel att kommunicera med. Strular kommunikationen redan från början – dra i handbromsen. Det är viktigt att kunna få tag i flyttfirman – oavsett när i processen.
  4. Titta alltid på flyttfirmans referenser och läs gärna recensioner för att få en bild av flyttfirman, om de har gjort tidigare bra jobb och om det finns nöjda kunder.
  5. Undvik låga timpriser och kolla upp betalningsalternativ. Undvik kontant betalning.
  6. Fråga om priserna gäller inklusive moms.
  7. Be om flyttbekräftelse.
  8. Fråga om flyttlådor och emballage ingår. De flesta flyttfirmor tar betalt för leveranser men lånar ut flyttlådor.
  9. Fråga om flyttfirman sköter packningen. Då ingår oftast emballage, utkörning, tejp mm. Dessutom slipper du ansvaret om något går sönder på grund av felaktig packning.
  10. För att ha kontroll på slutnotan, fråga efter fast pris eller alternativ ett maxpris. De flesta flyttfirmor lämnar inte fasta priser, utan flyttbesiktning av ditt bohag.

Flyttfirma i Göteborg med fokus på kvalitet, miljö och säkerhet

Express-flytt är en utav de seriösa flyttfirma i Göteborg som erbjuder flera tjänster inom flytt. Allt från privatflytt, företagsflytt och utomlandsflytt. Flyttfirman erhåller heltäckande försäkringar som är viktigt för att du som kund ska känna dig trygg om du inte är hemma vid flytten. Express-flytt i Göteborg och deras anställda är väl försäkrade om något skulle hända. Här kan du läsa mer om deras policys.

Post navigation